online marketing diensten

Online Marketing Diensten

Alle diensten die wij aanbieden, zoals online adverteren, zoekmachine optimalisatie ofwel SEO, content creatie en strategie, ondersteunen onze missie om u te helpen de juiste doelgroep te bereiken en uw propositie te verbeteren.

Onze Expertises

seo icon - goede vindbaarheid in google search

Zoekmachine Optimalisatie

Het belangrijkste doel van zoekmachine optimalisatie is het vergroten van uw website’s bereikbaarheid. Dit voeren we onder andere uit door u hoog te laten scoren in Google en andere zoekmachines.

Leer meer →

adwords icon - adverteren binnen google

Online adverteren

Adverteren op internet en op zoekmachines zoals Google. Wij helpen u effectieve en efficiente campagnes op te richten en hanteren daarbij altijd een ROI driven werkwijze.

Leer meer →

e-mailmarketing icon - de kracht van direct marketing

E-mailmarketing

E-mail marketing heeft de kracht om direct en rechtstreeks met uw klanten te communiceren en zou een essentieel onderdeel moeten vormen in uw online marketing strategie.

Leer meer →

online strategie icon - fundering van de onderneming

Online strategie

Strategie op maat. Wij helpen u verder in de online wereld met advies vanuit onze kennis en ervaring. Daarbij maken wij gebruik van strategische tools en analyse technieken.

Leer meer →

branding icon - websites, huisstijlen, logo's en meer

Branding

Branding staat voor het ontwikkelen van bijvoorbeeld brand identity en een merk strategie. Wij kunnen u helpen met van alles op dit gebied; van logo’s tot aan merkpersoonlijkheid.

Leer meer →

Het proces

Onze werkwijze wordt aangestuurd door onderscheidendheid, (nieuwe) ontwikkelingen en het nastreven van betekenisvolle doelstellingen, het centraal stellen van de gebruiker, en door design en marketing activiteiten te leveren. De combinatie van online marketing diensten en branding is ons model om consumenten en bedrijven met elkaar in real time te verbinden, waarbinnen wij continu op zoek zijn naar innovatie. Onze expertise is om u te helpen met het bereiken van uw digitale doelen.

Wij hebben het doel om met u samen te werken om zo het proces te vereenvoudigen en een campagne te creëren die bij u past. Een goede campagne is half kunst, half wetenschap. Wij hebben beide in huis, hierdoor kunnen wij een gecombineerde campagne ontwikkelen, die kosteneffectief en krachtig is.

stap 1 onderzoek van het online marketing proces

1. Onderzoek
stap 2 strategie van het online marketing proces

2. Strategie
stap 3 Specificeren van het online marketing proces

3. Specificeren
stap 4 uitvoering van het online marketing proces

4. Uitvoering

 

stap 5 analyseren van het online marketing proces

5. Analyseren
stap 6 rapporteren van het online marketing proces

6. Rapporteren