online strategie dienst

Online Strategie

 

Juiste keuzes maken om uw doel te bereiken.

Waarom strategie?

Wat is nu eigenlijk een strategie voor een onderneming? Je zou kunnen zeggen dat het samenhangt met de bepaling van de lange termijn en korte termijn doelen of doelstellingen. Het zijn vervolgens de keuzes voor bepaalde opties en de toewijzing van middelen die de strategie vormen. Uiteindelijk bepaalt de samenstelling van deze opties en middelen de strategie voor het behalen van de doelen of doelstellingen.

“The essence of strategy is choosing what not to do” – Michael Porter

Het is voor een organisatie zo goed als onmogelijk om overal in uit te blinken. Een strategie helpt focus aan te brengen in hetgeen waar een organisatie in wil excelleren en onderscheidend in probeert te zijn. Een strategie is relatief eenvoudig bedacht, een effectieve strategie alleen niet. Kennis en inzicht spelen een rol en een grondige analyse van de huidige en toekomstige situatie zijn van belang. De werkelijke toekomst kan niemand voorspellen, maar door analyse, de kans op verschillende toekomst scenario’s wel. Offline heeft u wellicht al een strategie, maar ook online is een bepaalde strategie van belang.

 

Waarom onze hulp?

Met de komst van de online wereld is er een geheel nieuwe werkelijkheid ontstaan waarin op gepaste manier gehandeld dient te worden. Het kan best lastig zijn uw bestaande strategie naar deze online wereld te vertalen of een nieuwe te ontwikkelen speciaal afgestemd op het online zaken doen. Al helemaal als u niet veel verstand heeft van het online gebeuren en nog niet eerder met uw winkel of bedrijf online in actie bent gekomen. Daarom assisteren we u graag met deze overstap. Met onze ervaring en kennis op online marketing gebied ontwikkelen we graag een online strategie voor u. We maken daarbij gebruik van verschillende tools en onderzoeksmethoden.

 

Grijp uw kans

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons →
Contacteer ons
Blijf up-to-date

Registreer hier voor het ontvangen van de online marketing nieuwsbrief.