zoekmachine optimalisatie dienst

Zoekmachine Optimalisatie

 

Haal het maximale uit uw online mogelijkheden.

Wat is SEO?

SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, staat voor het optimaliseren van een website voor de resultaten van een zoekmachine. Het doel hierbij is om zo hoog mogelijk te scoren in de zoekmachine. Veel mensen kijken namelijk niet verder dan +/- de eerste 10 resultaten. Bij Google, de belangrijkste zoekmachine op het moment, betekent dit dat je zeker niet verder dan de 2e pagina moet staan binnen de zoekresultaten. Het is dus van groot belang dat uw website zo goed mogelijk geoptimaliseerd is voor dit doel.

“75% van de gebruikers scrollt niet verder dan de eerste resultatenpagina op Google”

Zoekmachine optimalisatie is een proces. Het zijn niet een paar handige trucjes die ervoor zorgen dat uw website binnen een handomdraai bovenaan staat in Google (of een andere zoekmachine). Het is voor ons daarom belangrijk om goed onderzoek te doen en intensief contact te hebben met u als klant, het liefst op een langere termijn. Op deze manier worden wij expert in uw doelgroep, branche en uw bedrijf en zijn wij in staat ons optimaal te ” verplaatsen in jullie schoenen”. Op deze manier zal onze zoekmachine optimalisatie het meeste effect hebben.

 

Onze stijl

Onze focus ligt op innovatie, creativiteit en de laatste trends en ontwikkelingen. Wij verdiepen ons graag in deze zaken en proberen zelf een steentje bij te dragen door innovatief en creatief te denken.
Door gebruik te maken van algemeen geaccepteerde onderzoeks- en interventiemethoden, die wij toepassen in een consistente procesmatige cyclus, leggen wij een solide basis voor al het werk dat we doen. Daarnaast hebben we graag intensief contact met onze klanten en proberen we te begrijpen welke factoren belangrijk zijn voor uw bedrijf; wat onderscheidt u van de concurrentie en wat heeft u nodig om resultaten te boeken? Dit is natuurlijk verschillend voor iedere klant.

 

Onze werkwijze in stappen

1. Analyse & interviews

We beginnen altijd met ons te verdiepen in uw situatie. Met behulp van analyses en interviews proberen we dit in kaart te brengen. We komen zo achter uw doelgroep, relevante keywords, wensen et cetera, en worden als het ware specialist in uw bedrijf en website.

 

2. On page optimalisatie

On page optimalisatie verwijst naar alle mogelijke aanpassingen die “on-page”, op de site zelf, gedaan kunnen worden om de waarde van uw site te vergroten. We besparen u de details, maar er is veel mogelijk op het gebied van on-page optimalisatie. Zowel technisch als tekstueel kan er veel geoptimaliseerd worden. Dit is dan ook het beginpunt van ons optimalisatie proces. We zullen uw site van onder tot boven analyseren, vanuit klantperspectief en zoekmachine perspectief.

 

3. Off page optimalisatie

Off page optimalisatie verwijst naar alle mogelijke aanpassingen die buiten de pagina om kunnen worden gedaan, om de waarde van uw site te vergroten. Linkbuilding is hier een belangrijk voorbeeld van. Dit houdt in dat er zoveel mogelijk kwalitatieve externe links worden gecreëerd die verwijzen naar uw site. Daarnaast is Social media bijvoorbeeld zeer belangrijk. De waarde (en dus ranking) van uw website wordt mede bepaald door hoeveel er op social media gepraat, geliked, gedeeld of geretweet wordt over uw site, onderwerpen, producten of andere content.

 

4. Content creatie

Eigenlijk is dit het allerbelangrijkste voor zoekmachine optimalisatie. Content, oftewel de tekstuele inhoud van uw site, is hetgeen dat google “leest” en analyseert. Als deze content van hoge kwaliteit is en ook nog eens veel wordt gedeeld, of naar wordt verwezen, dan is dit van grote waarde. We assisteren u daarom graag bij het creëren van content, en zijn hier ook gespecialiseerd in.

 

5. Rapportage

Alles wat wij doen van analyses tot aanpassingsvoorstellen communiceren wij met behulp van gestructureerde en overzichtelijke rapporten. Op deze manier wordt direct duidelijk wat wij bedoelen, en heeft u een naslagwerk voor wat er allemaal is aangepast en veranderd.

 

Grijp uw kans

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons →
Contacteer ons
Blijf up-to-date

Registreer hier voor het ontvangen van de online marketing nieuwsbrief.