skyline nijmegen centrum van de stad

Versiox Online Marketing Bureau uit Nijmegen

 

Wij houden ervan om met klanten te werken die gepassioneerd zijn over hun bedrijf net zoals wij over marketing.

Over ons

Versiox is een jong en dynamisch online / internet marketing bureau gevestigd in het centrum van Nijmegen. De naam “Versiox” is afgeleid van de term “conversie”. Deze term wordt gebruikt om het percentage bezoekers dat tot een transactie overgaat aan te geven. Zoals men van onze naam kan afleiden, zijn wij volledig gespitst op het behalen van hoge conversiepercentages. Wij hebben een proactieve aanpak, met de focus op continue verbetering en het verhogen van uw ROI, wat return on investment betekent. Oftewel, ons doel is om het rendement van uw online uitgaven te maximaliseren. Een hoge ROI weten wij te realiseren door het ontwikkelen van sterke strategieën met grote doelstellingen van kwaliteit en marktleiderschap-ambities.

 

Wij omarmen een integrale online marketing aanpak, met toonaangevende eigen technieken voor o.a. on / off -page marketing (SEO), CTR en usability maximalisatie. Alles wat we doen wordt ondersteunt door doordachte procedures en een heldere strategie voor het bereiken van het juiste resultaat. Wij maken gebruik van geavanceerde analyses, intelligente tools, uitstekend inzicht en strategieën om ervoor te zorgen dat u een stap voorsprong heeft op uw concurrentie. Wij laten organisch verkeer groeien, genereren conversies en verhogen ROI.

 

Voortdurend zijn wij binnen ons vakgebied op zoek naar innovatie. Wij weten proactief in te spelen op de markt die continue in ontwikkeling is, om het meest haalbare eruit te halen en problematiek te vermijden.

Leiderschap

matth joosten co-founder en marketeer bij versiox

Sinds het oprichten van Versiox in 2014, heeft Matthijs zijn ervaring gebruikt om te leiden in het vervaardigen van betekenisvolle online marketing oplossingen. Gepassioneerd voor het leveren van kwalitatieve diensten op het gebied van SEO, SEA, branding en e-mailmarketing. Tevens is hij te vinden bij het ontwerpen en het coderen van websites. Studieachtergrond: Business IT & Management.

Matthijs Joosten

Co-founder / Marketeer

frank kanters co-founder en online marketeer bij versiox

Mede oprichter en binnen Versiox de specialist voor: SEA, Email marketing, Online strategie. Frank heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en is recent afgestudeerd aan Tilburg University als MsC. in Marketing Management. In zijn opleiding heeft hij ook een passie ontdekt voor online marketing, marketing strategie en brand management.

Frank Kanters

Co-founder / Marketeer